Over Bureau Techniek

Opening Bureau Techniek Nijverdal & 1-jarig jubileum

Opening Nijverdal website1
Leestijd: 2 min.

Op vrijdag 8 december is de vestiging in Nijverdal officieel geopend met veel collega's, partners, familie en vrienden. Met deze feestelijke opening werd ook het 1-jarige jubileum gevierd! Sinds september vorig jaar hebben de collega’s van de vestiging al veel professionals talentgericht mogen bemiddelen naar passende, duurzame banen. Ze zijn trots op de dienstverlening en hun bijdrage aan het werkgeluk van technische professionals in het oosten van Nederland.

Met de vestiging in Nijverdal heeft Bureau Techniek het regionale netwerk, naast de vestigingen in Kampen, Heerenveen en Harderwijk, uitgebreid naar het oosten van Nederland.
Hiermee willen wij een technisch uitzendbureau naar Nijverdal brengen. Met dit uitzendbureau in Nijverdal kunnen wij lokaal mensen helpen aan een baan in de technische branche.

Marjolein Korenromp was al meerdere jaren werkzaam als consultant op de vestiging in Kampen en had de wens om een vestiging van Bureau Techniek te starten in de buurt van haar woonplaats. ‘’Doordat Bureau Techniek de doelstelling heeft om de ontwikkeling van collega’s te stimuleren, zijn wij de markt gaan verkennen en zagen we Nijverdal als een mooie kans, dit is de reden om een uitzendbureau te starten in Nijverdal’’, vertelt Marjolein.

Bureau Techniek is specialist in het bemiddelen en opleiden van mensen naar duurzame, technische banen. ‘’Het grote en diverse aanbod aan werkgevers zorgt ervoor dat we voor kandidaten snel een geschikte werkplek kunnen vinden. Ons netwerk bestaat uit bedrijven die personeel nodig hebben voor technische functies. Dat kan uiteenlopen van bijvoorbeeld elektromonteurs tot werktuigbouwkundigen’’, zegt Marjolein. Vanuit de locaties in Kampen, Heerenveen, Harderwijk en sinds kort ook dus met uitzendbureau Nijverdal, zoekt Bureau Techniek naar geschikt personeel dat een baan zoekt of een opleiding wil volgen. Daarmee bedienen we een groot gedeelte van Nederland dat opzoek is naar een baan in de techniek.

‘’Met het openen van de nieuwe vestiging in Nijverdal hebben we ons regionale netwerk uitgebreid naar de regio Salland/Twente. De opening van de vestiging ligt in lijn met onze visie om specialist te zijn in Midden- en Noord Nederland in het bemiddelen en opleiden van mensen in techniek, waarbij duurzaamheid centraal staat’’, vertelt Marjolein. Er is gekozen voor de locatie Nijverdal, omdat dit onderdeel is van de stedendriehoek Nijverdal, Rijssen en Almelo. ‘’Een erg technisch georiënteerde regio, waarin wij vanuit onze ervaring een toegevoegde waarde zien voor de arbeidsmarkt. Vanuit Nijverdal kunnen wij tevens in de tussengelegen gebieden van de vestigingen goed met elkaar samenwerken en bemiddelen naar mooie technische banen’’, legt Marjolein uit.

Onder leiding van Marjolein Korenromp had het team tot de zomer dagelijks contact met technische professionals en bedrijven. In oktober heeft Marjolein het stokje overgedragen aan Lotte Vlug, die nu de rol van vestigingsmanager op zich neemt. Ook is het team inmiddels gegroeid tot 6 collega's. Tijdens de officiële opening hield Lotte een mooie toespraak en bracht ze een toost uit op de veelbelovende toekomst van Bureau Techniek Nijverdal.

Je kunt in de vestiging in Nijverdal langskomen als je op zoek bent naar een technische vacature in Nijverdal en omgeving. Bel gerust naar de vestiging tel. 0548-227023 of neem contact op via de website.

Artikel delen: