Over Bureau Techniek

Een terugblik op de Summer Kick-off 2023

Kick Off teamfoto
Leestijd: 3 min.

Samen zijn wij met FC Utrecht Werkt en sc Heerenveen Werkt de zomer knallend begonnen tijdens de Kick-off 2023 in Soest en omgeving. Deze dag stond in het teken van ontwikkeling, successen vieren, teambuilding en vooral gezelligheid. We hebben genoten van deze dag en nemen jullie graag mee!

Vroeg in de ochtend begonnen we onze dag en werden we allemaal opgehaald met een touringcar. Hoewel onze collega's altijd erg nieuwsgierig zijn, is het een traditie dat het programma geheim blijft tot op de dag zelf. Tijdens de reis kregen de collega's de kans om even wakker te worden, bij te praten en te speculeren wat de invulling van het programma van deze dag zou zijn. Door het succes van de Kick-off van het afgelopen jaar, was dit dan ook het gespreksonderwerp geweest van de afgelopen weken.

We werden door de touringcar afgezet bij het Nationaal Militair Museum in Soest. Hoewel het programma elk jaar geheim blijft, is een algemene presentatie wel een vast agendapunt voor de jaarlijkse Kick-off. In een prachtige zaal met zicht op het Arsenaal met alle topstukken uit de Nederlandse militaire luchtvaartgeschiedenis, deelden Erwin en Bart inzichten over de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en belangrijke inzichten voor het komende jaar. Voor het eerst waren ook alle collega's van FC Utrecht Werkt en sc Heerenveen Werkt aanwezig. (FC Utrecht Werkt en sc Heerenveen Werkt zijn handelsnamen van Bureau Techniek.) Pascalle deelde daarbij de ontwikkelingen van deze labels met alle collega's.

Tijdens de Kick-off presentatie stonden vitaliteit en het opleidingsprogramma centraal als belangrijke thema's. Er werd een nieuw intern vitaliteitsplan gepresenteerd en alle collega's ontvingen in dat kader een handige sporttas en hoodie met logo.

Successen moet je vieren

Bij Bureau Techniek hechten we veel waarde aan het vieren van successen. Om die reden werden onze collega's Roelof Jan en Fleur speciaal 'in het zonnetje' gezet ter gelegenheid van hun 5-jarig jubileum. Ze werden verrast met een bijzondere video van de afgelopen jaren en ontvingen een prachtige vakantiecheque, zodat deze mijlpaal niet onopgemerkt voorbijging.

Met de wind in onze haren

Na de presentatie was het tijd voor een koffiepauze, waarin de collega's de kans kregen om het museum kort te bezoeken. Er was echter weinig tijd om te rusten, want het was tijd voor actie! De collega's werden opgedeeld in een aantal groepen en begeleid naar buiten, om mee te scheuren in een Amfibisch rupsvoertuig uit de Tweede Wereldoorlog door de prachtige natuur van Park Vliegbasis Soesterberg. Een ervaring die velen van ons nog nooit hadden meegemaakt!

Van het ene voertuig stapten we over op een ander voertuig, namelijk de Solex! Met een indrukwekkende groep van meer dan dertig solexen gingen we met de wind in onze haren op weg naar Amersfoort. Tijdens de rit genoten we van de mooie omgeving en hadden we veel plezier door de lachwekkende situaties die ontstonden door collega's met opstartproblemen.

Teambuilding

Nadat we allemaal veilig en wel in Amersfoort waren aangekomen, zetten we onze reis te voet voort naar stadsklooster Mariënhof, gelegen in het hartje van de stad. We kwamen samen in de Rôtisserie, een indrukwekkende ruimte met gebrandschilderde ramen en een hoog plafond. Deze ruimte leende zich perfect voor een gezellige borrel en... een spannende detective-case.

Met het spel Social Chaos werden onze probleemoplossende vaardigheden en ultieme samenwerking op de proef gesteld. In kleine groepjes collega's gingen we de uitdaging aan om de meesterhacker te ontmaskeren. Dit zorgde voor onverwacht verwarrende en hilarische situaties. Na een dag vol activiteiten sloten we gezamenlijk af met een heerlijke barbecue op het binnenplein van het stadsklooster.

De Kick-off was een fantastische dag waarin we elkaar (en nieuwe collega's) buiten de werkomgeving beter hebben leren kennen, wat een geweldig startpunt was om het jaar vol goede energie te beginnen. Lijkt jou dit ook wel wat? Bekijk dan hier onze vacatures!

Artikel delen: