Voor werkgevers

Vind technisch personeel


Werkgevers Bureau Techniek

Op zoek naar technisch personeel? Wij helpen je graag.

In de huidige arbeidsmarkt is er een tekort aan technisch personeel, waardoor het invullen van openstaande vacatures een flinke uitdaging kan zijn. Herken je dit? Geen zorgen, want bij Bureau Techniek nemen wij graag de werving van geschikte technische professionals voor jouw bedrijf uit handen. Of je nu op zoek bent naar vakmensen in de metaal, installatie of industrie, wij vinden de juiste medewerkers die samen met jou aan de toekomst van jouw organisatie bouwen.

Specialist in Midden- en Noord Nederland
Snel beschikken over technisch personeel
1000+ kandidaten beschikbaar
Foto voor in blog

Waarom Bureau Techniek je vacatures laten vervullen?

Met onze specialisme in Midden- en Noord Nederland bieden we snel toegang tot technisch personeel met een pool van 1000+ kandidaten. Onze aanpak gaat verder dan tijdelijke capaciteit; we bouwen samen aan de toekomst van jouw organisatie. Door ons te verdiepen in jullie bedrijfscultuur, processen en plannen, maken we kennis met de dagelijkse praktijk. En kunnen we je voorstellen aan medewerkers die voor jouw bedrijf van waarde zijn.

Deze werkgevers gingen je voor...

Kevin Steinz Groothuisbouw LR 8

Wie zijn onze technische professionals?

Onze technische professionals hebben passie voor hun vak. Ze hebben geen behoefte aan een tijdelijk project, maar zoeken naar een baan voor de toekomst. Ze streven ernaar zichzelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Dankzij persoonlijke begeleiding en onze opleidingstrajecten zorgen we ervoor dat onze professionals altijd een stap voor blijven. Op die manier halen ze het beste uit zichzelf en uit hun werk, en gaan ze elke dag met plezier naar hun werk.

Technisch personeel in vijf stappen

Inleidend gesprek

We horen graag meer over de missie, visie en cultuur binnen het bedrijf en we bespreken uitgebreid jouw personeelsbehoefte.

Kandidaten werven

Wij werven en selecteren de kandidaten die het beste passen binnen de functie en je organisatie.

Voorstellen

Wij stellen je geschikte kandidaten voor. Jij bepaalt welke kandidaten je interessant vindt om uit te nodigen voor een gesprek.

Sollicitatieproces

Je gaat in gesprek met de kandidaten. Na het gesprek evalueer je samen met jouw contactpersoon binnen Bureau Techniek en kies je de kandidaat die het beste bij je organisatie past.

Nieuwe collega

Gefeliciteerd! Je hebt een kandidaat via Bureau Techniek geworven. Afhankelijk van de dienst maak je afspraken voor het vervolg.

Neem contact met ons op.