Voor werkgevers

Vind technisch personeel


DSC 256

Technisch personeel voor jouw bedrijf

Moeite om technisch personeel te vinden in deze krappe arbeidsmarkt? In een tijd waarin technisch personeel schaars is, maakt ons uitgebreide netwerk van technische professionals het verschil. Of je nu vakmensen zoekt in de metaal-, installatie- of industriële sector, wij vinden kandidaten die bijdragen aan de toekomst van je organisatie. Onze dienstverlening stopt niet bij het vinden van de juiste kandidaat. We bieden ook ondersteuning en nazorg. Zo creëren we duurzame werkrelaties die de groei en ontwikkeling van jouw organisatie ondersteunen.

Specialist in Midden- en Noord Nederland
Snel beschikken over technisch personeel
1000+ kandidaten beschikbaar
Het gehele proces in onze handen

Hoe wij onze klant hebben voorzien van technische professionals

DSC 273

Waarom Bureau Techniek je vacatures laten vervullen?

Met onze specialisme in Midden- en Noord Nederland bieden we snel toegang tot technisch personeel met een pool van 1000+ kandidaten. Onze aanpak gaat verder dan tijdelijke capaciteit; we bouwen samen aan de toekomst van jouw organisatie. Door ons te verdiepen in jullie bedrijfscultuur, processen en plannen, maken we kennis met de dagelijkse praktijk. En kunnen we je voorstellen aan medewerkers die voor jouw bedrijf van waarde zijn.

Deze werkgevers gingen je voor...

Technisch personeel in vijf stappen

Inleidend gesprek

We horen graag meer over de missie, visie en cultuur binnen het bedrijf en we bespreken uitgebreid jouw personeelsbehoefte.

Kandidaten werven

Wij werven en selecteren de kandidaten die het beste passen binnen de functie en je organisatie.

Voorstellen

Wij stellen je geschikte kandidaten voor. Jij bepaalt welke kandidaten je interessant vindt om uit te nodigen voor een gesprek.

Sollicitatieproces

Je gaat in gesprek met de kandidaten. Na het gesprek evalueer je samen met jouw contactpersoon binnen Bureau Techniek en kies je de kandidaat die het beste bij je organisatie past.

Nieuwe collega

Gefeliciteerd! Je hebt een kandidaat via Bureau Techniek geworven. Afhankelijk van de dienst maak je afspraken voor het vervolg.

Kevin Steinz Groothuisbouw LR 8

Wie zijn onze technische professionals?

Onze technische professionals hebben passie voor hun vak. Ze hebben geen behoefte aan een tijdelijk project, maar zoeken naar een baan voor de toekomst. Ze streven ernaar zichzelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Dankzij persoonlijke begeleiding en onze opleidingstrajecten zorgen we ervoor dat onze professionals altijd een stap voor blijven. Op die manier halen ze het beste uit zichzelf en uit hun werk, en gaan ze elke dag met plezier naar hun werk.

Neem contact met ons op.