Bureau Techniek


Werving- en selectie

Is uitzenden geen optie maar wilt u zelf een kandidaat aannemen op contract? Dan is Werving & Selectie een prima alternatief. Onze opdrachtgevers bieden we een transparante opbouw van de fee en duidelijke afspraken voor de tijd ná de plaatsing van een kandidaat. Het slagen van een wervings- en selectieproces hangt nauw samen met enerzijds een duidelijk (voorbereid) proces en sterke selectietools. Een combinatie van eerste een flexibele termijn en vervolgens een vervroegde overname behoort tot de mogelijkheden. 

Dienst

Uitzenden

Bureau Techniek bemiddelt de beste kandidaten naar de mooiste banen. Naast het vinden van de juiste kandidaat is de administratieve organisatie van Bureau Techniek een zekerheid m.b.t. het naleven van wet- en regelgeving.

Dienst

Payrolling

Bureau Techniek verzorgt voor veel opdrachtgevers het administratieve proces van een werkgever; payrolling. De kandidaat staat bij Bureau Techniek op de loonlijst en tegen een gereduceerd tarief t.o.v. het reguliere uitzendtarief ontzorgen wij opdrachtgevers en/of worden risico’s verlegd. 

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.

Velden met een * zijn verplicht