Leer de techniek van morgen

Omscholen naar techniek

Bureau_Techniek_Omscholing_DSC00433 mobiel

Werken in de techniek zonder ervaring? Laat je gratis omscholen

De technische branche verandert in rap tempo. Er is veel behoefte aan technische professionals wat zorgt voor veel kansen. Bureau Techniek biedt jou de kans om je te laten omscholen naar de techniek. Door middel van een omscholingstraject zal je werken bij een technisch bedrijf en een gecertificeerde opleiding gaan combineren. Hierbij krijg je vanaf de start van het traject al het volledige salaris.

Volledig salaris vanaf het eerste moment
Gecertificeerde opleiding
Keuze in functie en opleidingsrichting
Baangarantie
Omscholing_tweeluik_Bram

Voor wie is dit interessant?

Twijfel jij erover om een overstap te maken naar de techniek? Haal je bijvoorbeeld veel energie in je vrije tijd uit technische werkzaamheden, maar heb je nog geen opleiding en werkervaring in de techniek? Dan is dit omscholingstraject ideaal voor jou.

Benieuwd of het omscholen naar de techniek bij jou past?

Twijfel je of het werken in de techniek bij jou past, of weet je nog niet welke opleiding en functie je moet kiezen? Ontdek het binnen één minuut met onze techniekscan.

Omscholing_Bram_bezig

Waarom werken en leren bij Bureau Techniek?

Bij Bureau Techniek heb je de kans om aan een compleet nieuwe uitdaging te beginnen, zonder dat het een financieel risico met zich meebrengt. Je begint met een opleiding terwijl je aan het werk bent bij een topwerkgever in de technische branche. Zo kan jij de theorie die je leert tijdens de opleiding gelijk toepassen in de praktijk. Weet je nog niet welke opleiding in de techniek bij jou past? Doe dan de techniekscan en kom erachter.Onze opleidingspartners

Deze omscholers gingen je voor...

Hoe word je opgeleid tot technicus?

Aanmelden

Meld je aan via het formulier. Vervolgens wordt er een kennismakingsgesprek ingepland met een van onze opleidingsadviseurs.

Gesprek met opleidingsadviseur

Samen met de opleidingsadviseur bespreek je waar je interesses en ambities liggen. Op basis hiervan wordt een opleidingsrichting bepaald.

Matching

Vervolgens wordt op basis van de uitkomsten van het vorige gesprek één of meerdere bedrijven geselecteerd die aansluit(en).

Selectie

Binnen de selectie zullen er gesprekken gevoerd worden met bedrijven en opleidingen.

Start van je technische carriere

Wanneer er een match is zal je starten bij een werkgever en daarbij direct de geselecteerde opleiding starten.

Begeleiding

Je krijgt tijdens je opleiding en werk begeleiding van onze opleidingsadviseur om je ontwikkeling te stimuleren.

Veelgestelde vragen over ons omscholingstraject

Kom in gesprek met onze opleidingsadviseur Roelof Jan