Over Bureau Techniek

Bureau Techniek bestaat 7 jaar

Voorblad blog 7 jaar
Leestijd: 4 min.

Vandaag vieren we het 7-jarig bestaan van Bureau Techniek! Een bijzondere gelegenheid om samen met onze collega's Robertinus, Bart en Erwin terug te kijken op onze beginjaren en vooruit te kijken naar de toekomst. Samen blijven we werken om dé specialist in Midden -en Noord Nederland te blijven op het gebied van het bemiddelen en opleiden van technische professionals, waarbij duurzaamheid een centrale rol speelt!

Terug naar het begin

Zeven jaar geleden startte onze collega Robertinus samen met Johannes Bureau Techniek. Nadat Robertinus meer dan zes jaar zijn expertise had ingezet bij Werkis, begon hij met Gerben te brainstormen over een nieuwe stap. Het duurde niet lang voordat ze samen tot de conclusie kwamen dat het oprichten van een technisch detacheringsbureau een waardevolle aanvulling zou zijn voor de arbeidsmarkt. Omdat Robertinus deze uitdaging niet alleen wilde aangaan, benaderde hij Johannes om dit samen te realiseren.

Volgens Robertinus is een mooie herinnering uit die tijd het werken met de urenbriefjes die destijds nog stuk voor stuk handmatig verwerkt werden door de collega's. "We draaiden regelmatig een overzicht uit van de professionals die voor ons werkten, waardoor we altijd konden zien of het aantal professionals groeide. Het bezorgde ons een extra goed gevoel wanneer de lijst met namen elke week langer werd. Het bereiken van het punt waarop het eerste A4'tje vol stond was echt een bijzonder moment", vertelt hij.

“Door het uitbouwen van ons netwerk aan opdrachtgevers en opleidingspartners kunnen we inmiddels veel technische professionals aan een mooie baan helpen. Waar dit lokaal is begonnen zijn we inmiddels een erkende partij in de regio”, zegt Robertinus trots.

Het eerst kantoor in Kampen

De afgelopen jaren

Commercieel directeur Bart blikt met trots terug op de indrukwekkende groei van Bureau Techniek in de afgelopen jaren. "Deze groei heeft ons de mogelijkheid geboden om veel getalenteerde, gemotiveerde, betrokken, en empathische collega's te verwelkomen," zegt hij. "Als gevolg hiervan hebben we onze aanwezigheid uitgebreid naar nieuwe locaties in Harderwijk en Nijverdal. Daarnaast zijn er nog genoeg andere mijlpalen, waaronder de oprichting van de marketingafdeling en de opleidingstak om mensen buiten de technische sector de kans te geven om in deze boeiende branche te werken."

Volgens hem hebben we een solide organisatiestructuur opgebouwd waarin de collega's van Bureau Techniek meer ruimte hebben om zich te ontwikkelen in hun huidige functies en om door te groeien binnen het bedrijf. Daarnaast is het netwerk verrijkt met veel nieuwe, toonaangevende technische klanten.

"Al deze ontwikkelingen hebben ons in staat gesteld om steeds meer bedrijven te voorzien van hoogwaardige technische professionals en om professionals de kans te bieden op een prachtige carrière in de techniek," vervolgt hij met enthousiasme.

Bart hoeft niet lang na te denken over de vraag wat het geheim achter het succes van Bureau Techniek is. "Mijn antwoord is simpel: dit zijn zonder twijfel onze collega's," vertelt hij.

Toekomst van Bureau Techniek

Met tevredenheid blikt algemeen directeur Erwin terug op de afgelopen jaren bij Bureau Techniek, terwijl hij ook zijn aandacht richt op de doelstellingen en ambities voor de komende jaren.

Bureau Techniek is een verbindende schakel tussen opdrachtgevers, technische professionals en opleidingsinstituten. Hij ziet het uitbreiden van het marktgebied en het blijven actualiseren van het opleidingsaanbod als een belangrijke kans. "Door constante afstemming tussen het bedrijfsleven, onderwijs en professionals willen we blijven voldoen en invulling geven aan de vraag van de markt," vertelt Erwin.

Volgens Erwin is het geheim achter het succes van Bureau Techniek passie voor het vak. "We doen er alles aan om professionals en technische bedrijven te verbinden. Hierbij bemiddelen we talentgericht en kijken we naar de persoon achter het CV. We verdiepen ons in onze opdrachtgevers en wanneer we overtuigd zijn van een match, dan wordt er niet meer losgelaten. We streven naar een onvergetelijke kennismaking en aansluitend succesvolle samenwerking. Het mogen bijdragen hieraan geeft ons voldoening," vertelt Erwin met trots.

We willen iedereen ontzettend bedanken voor het vertrouwen in de afgelopen 7 jaar en we kijken uit naar verdere samenwerkingen in de toekomst!

Artikel delen: