Over Bureau Techniek

De terugblik op 2022 en vooruitblik op het nieuwe jaar!

Happy new year
Leestijd: 3 min.

Het einde van 2022 is in zicht en dus een mooi moment om terug te blikken op onze successen. We kunnen namelijk wel stellen dat het voor Bureau Techniek een bijzonder jaar is geweest! Tot onze opluchting een jaar waarin we gelukkig het grootste gedeelte weer konden leven en werken zonder Corona beperkingen, maar tegelijk ook een jaar met andere uitdagende ontwikkelingen. Ontwikkelingen die voorhand niet te voorspellen waren; vastlopende logistieke ketens, productietekorten, stijgende energieprijzen en een ongekend hoge inflatie. Maar ook is de historisch krappe arbeidsmarkt dit jaar voor veel bedrijven een flinke breinbreker gebleven.

2022 stond in teken van groei

Ondanks deze uitdagingen heeft dit prachtige jaar voor Bureau Techniek in het teken gestaan van groei! Door vele bedrijfsbezoeken, samenwerkingen met nieuwe partners en waardevolle intakes met werkzoekenden zijn er momenteel meer dan 250 technische professionals namens Bureau Techniek aan het werk! Daarnaast hebben we ons regionale netwerk uitgebreid met twee prachtige vestigingen in Harderwijk (April ’22) en in Nijverdal (September ’22), naast de locaties in Kampen en Heerenveen.

Onze collega’s van de vestigingen Nijverdal en Harderwijk kijken terug op een aantal maanden hard werken! Na het ontvangen van de sleutels van de nieuwe vestigingen, is er bij beide een heel nieuw team opgezet. Het hoogtepunt van het afgelopen jaar is voor hen natuurlijk de officiële opening van beide vestigingen! Doordat de collega’s mooie stappen hebben gemaakt in het voeren van verkoopgesprekken, het spreken van werkzoekenden, het vinden van vacatures en uiteindelijk het maken van de juiste match voor de technische professionals, hebben de vestigingen de laatste weken een mooie groei doorgemaakt! Onze collega's kijken erg uit naar 2023 en gaan zich volledig inzetten om zoveel mogelijk professionals te helpen aan een duurzame, technische baan.

In het afgelopen jaar hebben wij maar liefst 18 nieuwe collega’s mogen verwelkomen bij Bureau Techniek. Door deze uitbereiding en de doorontwikkeling van onze huidige vestigingen, bestaat Bureau Techniek inmiddels uit 42 waardevolle collega’s! Deze toename is geen doel op zich, maar ligt in het verlengde van onze organisatiedoelstelling: klanttevredenheid op drie niveaus en het ontwikkelen van onze collega’s.

Hoogtepunten van 2022

Allereerst natuurlijk de vele opdrachtgevers die wij mochten voorzien van technische professionals en de bijdrage in het (verder) ontwikkelen hierin. Daarnaast werd als ultieme hoogtepunt van het afgelopen jaar door alle collega’s de gezamenlijke trip naar Napels benoemd, waar het 5-jarige bestaan van Bureau Techniek werd gevierd met een vullend programma bestaande uit sightseeing, sportieve activiteiten en heerlijke Italiaanse gerechten.

Daarnaast mocht de Summer Kick-off mét helikoptervlucht dit jaar niet ontbreken aan het lijstje! Gedurende deze Summer Kick-off hebben we met trots “Our Engine” geïntroduceerd: het cultuurdocument waarin onze werkwijze, normen en waarden zijn vastgelegd. De inhoud was niet nieuw, maar is voortgekomen uit de wijze waarop we ons werk op dit moment doen. Deze normen en waarden zullen altijd de basis vormen in onze verdere groei en ontwikkeling in de toekomst.

Tot slot werden de momenten als het voetbal- en padeltoernooi, het 12,5 jarig jubileum van collega Robertinus, de WK-wedstrijden met onderlinge WK-poule, het uitdelen van de kerstpakketten en de kerstmarkt van DDF als dé hoogtepunten van 2022 gezien!

Klaar voor 2023

Bureau Techniek zal ook komend jaar blijven streven naar een optimale klanttevredenheid en zullen onze collega’s blijven ontwikkelen om in te kunnen spelen op onvoorstelbare veranderingen in de economie. Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt zullen wij alle kansen benutten om professionals te bemiddelen naar duurzame, technische banen.

Wij wensen iedereen een technisch 2023!

Opzoek naar een nieuwe baan/opleiding in de techniek komend jaar? Bekijk hier onze vacatures.

Artikel delen: