Over Bureau Techniek

Bureau Techniek waarborgt jouw privacy

Privacy bureau techniek
Leestijd: 2 minuten

Bureau Techniek vindt privacy zeer belangrijk. Daarom nemen we bij de verwerking van jouw persoonsgegevens de AVG in acht. In ons privacy statement staat welke gegevens wij nodig hebben en wat er mee gedaan wordt. Alle gegevens die Bureau Techniek ontvangt, worden vertrouwelijk behandeld en uitsluitend voor de daarvoor bestemde doeleinden gebruikt.

Het is belangrijk om te weten wat er met jouw persoonsgegevens gebeurt. Volgens de wet zijn wij verplicht om bij het eerste kennismakingsgesprek met een kandidaat een kopie van zijn of haar ID-bewijs te maken en te bewaren in onze administratie. Ons doel is dan, het voldoen aan de wettelijke verplichting. Stel dat jij uiteindelijk niet binnen vier weken via ons aan het werk gaat, dan wordt de kopie van de identiteitskaart automatisch verwijderd. Een ander voorbeeld betreft het moment dat je bij ons ingeschreven bent en door ons bemiddeld wil worden naar arbeid. Om dat succesvol te kunnen doen, moeten wij jou voorstellen bij onze opdrachtgevers. Uiteraard is het niet nodig voor deze potentiële opdrachtgever om direct alles van jou te weten. Daarom verstrekken wij als detacheringsbureau in eerste instantie slechts de volgende persoonsgegevens: naam, woonplaats, geslacht, leeftijd, relevante opleidingen en/of cursussen en relevante werkervaring.

Privacy waarborgen

Bij Bureau Techniek hebben wij een functionaris beveiligingsbescherming om de privacy van onze werknemers te waarborgen: “Bureau Techniek borgt de privacy door alleen de gegevens op te vragen die we daadwerkelijk nodig hebben. Verder is het belangrijk om de bewustwording bij de collega’s hoog te houden, daarom wordt er op de vestigingen veel gesproken over de manier waarop wij met de persoonsgegevens van kandidaten omgaan. Niet onbelangrijk, ook kunnen kandidaten zelf aangeven of ze willen dat de gegevens worden verwijderd of dat ze gegevens willen inzien.” Naast ons privacy statement maakt Bureau Techniek ook gebruik van cookies. In onze cookieverklaring kun je lezen wat dit inhoudt.

Heb je vragen, opmerkingen of klachten? Neem dan contact op met onze functionaris gegevensbescherming mr. M.J.M. Michelsen via het meldingsformulier op onze website of via melding@bureautechniek.nl.

Artikel delen: