Over Bureau Techniek

Bureau Techniek ondersteunt bij het schrijven van vacatureteksten

Glenn carstens peters npx X Wg Q33 ZQ unsplash
Leestijd: 1 minuut

Uit recent onderzoek van Reputation Leaders blijkt dat minimaal een kwart van de bedrijven moeite hebben met het invullen van openstaande vacatures. De werving van kandidaten begint bij het schrijven van een goede vacaturetekst. Bureau Techniek gebruikt haar kennis van recruitment om hier bedrijven bij ondersteunen en zo de werving te optimaliseren.

Het schrijven van een goede vacaturetekst vereist de juiste training en een oog voor detail. Bureau Techniek heeft gespecialiseerde online recruiters die zowel vacatures schrijven voor de website van Bureau Techniek, als voor de websites van bedrijven. Het schrijven van de vacature begint met het verkrijgen van de juiste informatie over de openstaande functie. Vervolgens wordt er een doelgroepen- en marktanalyse uitgevoerd, waarbij de recruiter zich verdiept in de doelgroep, en als laatste wordt er een persona opgesteld. Door dit zorgvuldige proces kan er een passende vacaturetekst worden geschreven, die ervoor zorgt dat de juiste kandidaten op de functie solliciteren.

Bureau Techniek heeft meerdere online recruiters in dienst, die gespecialiseerd zijn in het optimaliseren van vacatureteksten, waaronder Anne van der Kamp: ‘’Het schrijven van een pakkende vacaturetekst is essentieel voor het wervingsproces. Daarnaast is een goede vacaturetekst een visitekaartje voor het bedrijf. Daarom ga ik met het bedrijf in gesprek om een persona op te stellen. Dit is een zeer gedetailleerde omschrijving van de ideale kandidaat. Hierdoor verkrijg ik een goed beeld van het profiel waardoor ik de passende vacature kan schrijven.”

Wil jij als bedrijf ondersteuning bij het schrijven van vacatureteksten voor jouw eigen website? Neem contact op met één van onze online recruiters!

Artikel delen: