Over Bureau Techniek

Bureau Techniek bestaat 5 jaar

BURE 2109 Afbeelding Blog 04 002
Leestijd: 3 minuten

In 5 jaar is Bureau Techniek ontwikkeld tot specialist in het detacheren en opleiden van technische professionals. We zijn blij om ons 5-jarig jubileum te vieren met collega’s, opdrachtgevers, technische professionals, leveranciers en andere stakeholders.

Het ontstaan

Eén van de oprichters van Bureau Techniek is Robertinus Reitsema. Robertinus was werkzaam bij zusterorganisatie en arbeidsmarktspecialist Werkis / verder met werk. Zowel Werkis / verder met werk als Bureau Techniek zijn onderdeel van DDF People. Binnen DDF People staat de ontwikkeling van mensen centraal en tevens biedt zij de mogelijkheid voor het starten van een eigen onderneming middels het ‘build your dream’ programma. Gezien Robertinus zijn jarenlange ervaring in de branche en passie voor 1) de techniek en 2) het opleiden van professionals ontstond het idee voor de start van Bureau Techniek. Robertinus heeft een groot netwerk aan bedrijven en technische professionals en kon, door deze specialisatie, hier nog meer richting aan geven. Robertinus is op zoek gegaan naar een compagnon en is samen met Johannes van den Berg Bureau Techniek op 12 september 2016 gestart.

Groei

Bureau Techniek heeft als doel het realiseren van klanttevredenheid en het ontwikkelen van mensen. We doen dit door bedrijven en organisaties te helpen bij het realiseren van hun doelstellingen door ons aanbod van gemotiveerde professionals en onze duurzame aanpak in het (blijvend) opleiden van medewerkers. Dankzij een goed bemiddeling- en opleidingsproces en de nazorg van deze processen, hebben het aantal collega’s, het vestigingennetwerk en het aantal opleidingspartners een groei doorgemaakt. Daarnaast hebben we middels het label Green Resource Group een organisatie voor werving- en selectie, interim-management en detachering van hoger opgeleiden in de agribusiness en food sector op de markt gezet.

Toekomst

De arbeidsmarkt kampt met een mismatch tussen vraag en aanbod. Bureau Techniek wil de verbindende schakel zijn tussen arbeidsmarkt, bedrijven en onderwijsinstellingen. Door blijvend aandacht te hebben voor het werven en opleiden van (toekomstige) professionals spelen we in op het verschil tussen vraag en aanbod. Het ontwikkelen van mensen geeft ons voldoening. De komende jaren willen we verder richting geven aan het uitbreiden van ons netwerk aan vestigingen en opleidingspartners. Op deze manier kunnen we professionals blijven helpen naar de beste banen en zorgen dat zij relevant blijven in een continu veranderende wereld.

Algemeen directeur Erwin Ketel: “Het is onze ambitie om marktleider te zijn op het gebied van detacheren & opleiden in de techniek binnen Midden- en Noord-Nederland. Om die reden openen we begin volgend jaar een nieuwe vestiging in Apeldoorn. Daarnaast zijn we in een vergevorderd stadium voor het verhuizen van onze locatie in Kampen naar een nieuwbouwlocatie aan de N50 in Kampen. Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen de afgelopen 5 jaar en zie uit naar de toekomst.”

Houd onze sociale media en website goed in de gaten, want er komt al snel een ontwikkeling aan…

Artikel delen: