Over Bureau Techniek

Zo wordt de veiligheid van jou als werknemer gewaarborgd bij Bureau Techniek

Bureau Techniek veiligheid waarborgen
Leestijd: 1 minuut

Het borgen van de veiligheid van werknemers is voor Bureau Techniek essentieel. Bij veiligheid op het werk gaat het niet alleen om een veilige werkplek, maar ook veilig gedrag is van belang. Heldere voorlichting en duidelijke werkinstructies verhogen de veiligheid. Bureau Techniek kan hierdoor garanderen dat iedere werknemer op een veilige werkplek komt.

Bureau Techniek is VCU-gecertificeerd. Dit houdt in dat er continu wordt gekeken naar het optimaliseren van de arbeidsomstandigheden van onze werknemers. Dit begint met een goede risico-inventarisatie. De accountmanagers van Bureau Techniek brengen in samenwerking met de werkgever de mogelijke risico’s van de functie in kaart. Nieuwe werknemers in de desbetreffende functie worden vooraf duidelijk ingelicht. Daarnaast wordt gedurende het dienstverband de veiligheid continu gemonitord en worden er periodiek inspecties op de werkplek uitgevoerd.

Streven naar optimale arbeidsomstandigheden

Karine Schotkamp, veiligheidscoördinator van Bureau Techniek: “Wij streven voortdurend naar optimale arbeidsomstandigheden, waar de veiligheid en gezondheid van onze werknemers worden gewaarborgd. Een belangrijk aspect hierbij is dat wij selectief de bedrijven kiezen met wie wij samenwerken. Bureau Techniek werkt alleen samen met bedrijven die de veiligheid van onze werknemers kunnen garanderen. Wij kijken positief kritisch naar de arbeidsomstandigheden en controleren het milieubeleid, de veiligheid en gezondheid door periodiek een werkplekinspectie uit te voeren. De accountmanagers van Bureau Techniek gaan langs op locatie om een inspectie uit te voeren en zijn getraind om hier kritisch naar te kijken.”

Wil jij een risicoanalyse van jouw werkplek? Neem contact met ons op voor een kosteloos adviesgesprek.

Artikel delen: