Nieuws

Bureau Techniek kiest voor Base to Work voor de ontwikkeling van haar vakmensen

Charles deluvio Lks7vei e Ag unsplash
Leestijd: 1 minuut

Kampen - Bureau Techniek werkt samen met Base to Work als speciale partner om haar medewerkers verder te ontwikkelen en hen langdurig aan het werk te houden. Het ontwikkelen van vakmensen is een belangrijke pijler voor Bureau Techniek, daar sluit de samenwerking met Base to Work mooi op aan.

Bureau Techniek heeft een budget ter waarde van €2.500,- per werknemer ter beschikking gesteld om van deze coachingsgesprekken gebruik te maken en een passend vervolgtraject te starten. Het traject start met een coachingsgesprek samen met de werknemer. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken naar de kwaliteiten van de werknemer en wat hij of zij nodig heeft om een functie langdurig en succesvol uit te voeren. Voorheen gebeurde dit altijd face to face, maar door COVID-19 worden deze gesprekken op afstand gevoerd. Op basis van dit gesprek wordt er in samenwerking met de werkgever gekeken naar de meest passende vervolgstap, zoals een opleiding. Vervolgens wordt er afgestemd hoe dit het beste gerealiseerd kan worden.

Duurzaam aan het werk

Anita Post, consultant bij Base to Work: ‘’Wij gaan in gesprek met de vakmensen van Bureau Techniek om te kijken hoe zij duurzaam aan het werk kunnen blijven. Vaak zijn de mensen verrast door de mogelijkheden. Zo was er laatst een tekenaar die theoretische ondersteuning miste bij het werk wat hij uitvoert. We zijn in gesprek gegaan en hebben gezocht naar de juiste tekencursus die bij deze behoefte aansloot. Dit is een mooi voorbeeld van onze ondersteuning.” Andere voorbeelden van een interventie zijn een vakgerichte mbo-opleiding, een lascursus of een training om een bepaald computerprogramma onder de knie te krijgen.

Wil jij ook gebruik maken van deze coachingsgesprekken om jezelf verder te ontwikkelen? Neem dan contact met ons op voor jouw mogelijkheden!

Artikel delen: