Verhalen van onze professionals

Damian: “Bureau Techniek heeft goed geluisterd naar mijn wensen en ze hebben mij precies hetgeen geboden waar ik naar opzoek was”

Image00001 1
Leestijd: 3 minuten

Damian: “Bureau Techniek heeft goed geluisterd naar mijn wensen en ze hebben mij precies hetgeen geboden waar ik naar opzoek was”


Damian van Sinderen heeft een passie voor de techniek maar kreeg helaas niet genoeg uitdaging binnen zijn functie. Tijdens zijn zoektocht naar de passende baan kwam hij in contact met Bureau Techniek. Wij hebben hem kunnen helpen naar een mooie, uitdagende baan! Lees hier het verhaal van Damian.

Na het afronden van de havo, begon de 23-jarige Damian van Sinderen aan zijn loopbaan. De techniek sprak hem altijd al aan; in zijn vrije tijd is Damian vaak bezig met het sleutelen aan zijn oude auto en doet hij thuis klusjes. Vanwege zijn affiniteit met techniek ging hij aan de slag als installatie- en storingsmonteur, maar helaas kon hij hier niet de uitdaging vinden waar hij naar op zoek was. Ook bij de baan erna als montagemedewerker was er te weinig uitdaging en was het werk daarnaast ook lichamelijk zwaar.

Uitgenodigd door drie bedrijven

Damian kwam tot de conclusie dat hij een baan zocht die lichamelijk minder belastend is, waarin hij zijn affiniteit met de techniek toe kan passen en waar hij zich verder kan ontwikkelen. Al snel kwam Damian in contact met accountmanager Jelle Vaartjes die ervoor zorgde dat hij een paar dagen later al bij drie bedrijven langs mocht komen voor een kennismakingsgesprek. Zijn keuze viel op Kolf & Molijn Geveltechniek waar hij de kans kreeg om als junior werkvoorbereider aan de slag te gaan. Na een tweede gesprek werd duidelijk dat er een goede klik is en werd hem direct een contract aangeboden door Kolf & Molijn.

Verder ontwikkelen

Kolf & Molijn geeft Damian de kans om zich verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Zo vertelt Damian: “Komende maand volg ik 2 dagen per week een cursus om met AutoCAD te leren werken, daarna ga ik dit toepassen in de praktijk”. In zijn nieuwe functie is Damian verantwoordelijk voor het tekenen en voorbereiden van het werk voor de productieafdeling. Dit doet hij samen met zijn 10 collega-werkvoorbereiders waarmee hij het kantoor deelt. Naast zijn werk heeft hij nog genoeg tijd om zijn hobby uit te voeren: sleutelen aan zijn oude BMW. Daarnaast heeft hij een eigen onderneming in de E-marketing en houdt hij zich bezig met het kopen en verkopen van aandelen en cryptomunten.

Ervaring met Bureau Techniek

Damian is erg blij met de kansen en de persoonlijke aandacht die Bureau Techniek hem biedt. “In tegenstelling tot andere bemiddelaars heeft Bureau Techniek goed geluisterd naar mijn wensen en hebben ze mij precies hetgeen geboden waar ik naar opzoek was”, aldus Damian, die zichzelf hier nog een lange tijd ziet werken!

Wil jij net zoals Damian een baan met doorgroeimogelijkheden of wil jij ook een cursus volgen? Neem dan contact op met Bureau Techniek, we luisteren graag naar jouw wensen!

Artikel delen: