Nieuws

MCM kiest voor Bureau Techniek als belangrijke leverancier van personeel

Bureautechniek doreenwesterink
Leestijd: 1 minuut

Marknesse – Afgelopen vrijdag heeft machineproducent Machine Constructies Marknesse een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend met Bureau Techniek. Hiermee blijft Bureau Techniek een belangrijke leverancier van het personeel voor MCM. De overeenkomst heeft een duur van drie jaar.

MCM produceert kwalitatief hoogwaardige metalen halffabricaten en focust op de agrarische en medische markt, procesindustrie en de bouw. Daarnaast levert MCM ook speciale producten aan in de maritieme markt en lucht- en ruimtevaart. De machineproducent en Bureau Techniek werken al jaren samen. “We hebben goed contact met Robertinus Reitsema van Bureau Techniek. Hij kent het bedrijf goed en heeft aan een half woord genoeg. Hij weet precies wat voor personeel wij nodig hebben en voelt onze personeelsbehoefte goed aan”, aldus Hessel Reitsma van MCM.

Verlengde samenwerking

De verlenging van de samenwerking is een logisch vervolg van een goedlopende samenwerking waarbij leverbetrouwbaarheid en betrokkenheid centraal staat. Met de bezegeling van de nieuwe samenwerking is Bureau Techniek verantwoordelijk voor de volledige ondersteuning in het personeelsbeleid.

Artikel delen: