Nieuws

Hacquebord Staal en Buizen en Bureau Techniek slaan handen ineen

Samenwerking H
Leestijd: 2 minuten

Drachten – Hacquebord Staal en Buizen heeft na een zorgvuldige procedure Bureau Techniek gekozen als leverancier voor haar technische personeel. Hacquebord Staal en Buizen levert hoogwaardige producten, als stafstaal, balkstaal, platen, koudgewalste profielen, speciaal staal en buizen. Daarnaast heeft de staalexpert een zeer uitgebreid programma in bouwstaal en wordt er ook wapeningsstaal op maat geleverd.

Met het samenwerkingsverband draagt Bureau Techniek zorg voor de werving- en selectie en detachering van technische professionals. Henk Schouten, eigenaar van Hacquebord Staal en Buizen: “Wij ervaren een match op gebied van kernwaarden en drijfveren met Bureau Techniek. Daarnaast hechten wij veel waarde aan de hoge betrokkenheid richting onze werknemers en flexibiliteit, dat hebben wij gevonden in de samenwerking met Bureau Techniek.”

Naast de werving- en selectie en detachering stelt Bureau Techniek voor iedere professional een opleidingsbudget beschikbaar. “We investeren graag in de ontwikkeling van mensen en in de nauwe samenwerking met Hacquebord geven we actief vorm aan de (toekomstige) ontwikkeling van de technische professionals. We zorgen ervoor dat de kennis en kunde van onze professionals up-to-date blijft middels het faciliteren van de juiste opleidingen en cursussen”, vertelt accountmanager Jelle Vaartjes.

Kijk voor meer informatie op www.bureautechniek.nl en www.hacquebord.nl.

Artikel delen: