Over Bureau Techniek

Kely combineert topsport bij PEC Zwolle met een carrière bij Bureau Techniek

3421a003 dbcd 443b 9d3e 1c1e33dd3686
Leestijd: 3 min.

Kely Pruim (23) combineert haar sportcarrière bij PEC Zwolle met een baan als Recruitment Consultant bij Bureau Techniek. Haar afwisselende carrière zorgt ervoor dat de dagen op een positieve manier voorbij vliegen en ze geniet evenveel van het scoren van een mooi doelpunt, als een succesvolle plaatsing van een kandidaat.

Aanvoerster PEC Zwolle

Kely is een getalenteerde voetbalster en schittert momenteel mét aanvoerdersband in de Eredivisie Vrouwen als onderdeel van het team van PEC Zwolle. Haar liefde voor voetbal begon al op jonge leeftijd, toen ze als zevenjarig meisje met passie tussen de jongens bij ASC'62 speelde. Op elfjarige leeftijd mocht ze al mee trainen met jong PEC. Met tweemaal trainingen per week bij ASC’62 en viermaal bij PEC Zwolle Jeugd werd zij op vijftienjarige leeftijd opgenomen in het jong elftal van PEC Zwolle Vrouwen. In 2016 kreeg Kely van de Zwolse club haar eerste contract en speelt ze dit jaar alweer haar achtste seizoen in het eerste elftal.

Werken bij Bureau Techniek

Kely had naast haar sportcarrière nog voldoende tijd om een aantal dagen in de week te werken. Het idee om in de arbeidsbemiddeling te werken kwam tot stand door haar klasgenoot Daan (en onze collega) van de opleiding HRM. Na een veelbelovend gesprek besloot ze dat Bureau Techniek de ideale plek voor haar was.

Wat Kely vooral waardeert aan haar baan is de vrijheid die ze krijgt om parttime te werken en haar werktijden flexibel in te delen, zodat ze ook al haar sportactiviteiten bij PEC Zwolle kan bijwonen.

"Een typische week ziet er voor mij als volgt uit: elke ochtend train ik van 8:30 tot 10:15 uur, waarna ik vervolgens naar Bureau Techniek in Harderwijk rijdt. Hier werk ik van 11:00 tot 17:30 uur. Dit doe ik elke dag, behalve op dinsdag. Dan begint mijn dag met een training van 8:30 tot 14:00 uur en lukt het niet om daarna nog te werken," vertelt Kely. Door in de ochtend te trainen, kan Kely zich aan het begin van de dag volledig richten op voetbal. Na het afronden van haar training, vindt ze tijdens de rit naar haar werk een moment om alles te verwerken. Eenmaal op kantoor kan ze zich volledig toewijden aan haar werkzaamheden bij Bureau Techniek. "Op deze manier zorg ik ervoor dat ik voldoende aandacht kan besteden aan beide carrières en ze gescheiden van elkaar kan houden," zegt ze.

Combinatie tussen beide carrières

De combinatie van sport en werk vraagt veel van Kely, maar ze vindt dat ze afwisseling voor een mooie afleiding kan zorgen. "Het stelt mij in staat om met een frisse blik naar bepaalde situaties te kijken," legt ze uit. Haar afwisselende carrière zorgt ervoor dat de dagen op een positieve manier voorbij vliegen. Wel hecht ze veel waarde aan voldoende rust en ontspanning, waar ze 's avonds en in het weekend volop van geniet.

Uiteraard gaat het combineren van Kely haar twee carrières ook gepaard met uitdagingen. "Soms wil ik graag zaken goed afronden en zelf de controle behouden over bepaalde werkzaamheden, maar dat is niet altijd mogelijk omdat ik niet op twee plaatsen tegelijk kan zijn," legt ze uit. Bovendien is het soms ook lastig om een evenwichtige balans te vinden tussen haar beide carrières en haar privé-leven.

Erwin Ketel samen met Kely

Overwinningsmentaliteit

Het doorzettingsvermogen dat ze heeft ontwikkeld in haar sportcarrière, past ze nu toe in haar werk binnen de arbeidsbemiddeling. Daarnaast geniet Kely niet alleen van de voldoening van het scoren van een mooi doelpunt, maar is net zo trots wanneer Bureau Techniek succesvolle plaatsingen van kandidaten bereikt.

Ook oud-klasgenoot en inmiddels collega Daan, heeft Kely leren kennen als een enorme doorzetter. "Dit typeert haar als topsporter, maar het is ook terug te zien in haar werk. Ze gaat gedreven te werk en is erop gebrand om haar doel te bereiken. Tegelijkertijd is het ook erg gezellig om Kely bij ons op de vestiging te hebben. Ik ben blij dat Kely ons team is komen versterken!", vertelt Daan.

Dilemma...

We stelden haar voor aan het volgende dilemma: Alleen nog maar sporten met haar collega's of alleen nog maar werken met haar voetbalteam?

Met een lach antwoordde ze: "Ik zou zeker kiezen voor alleen nog maar sporten met mijn collega's! We hebben hier bij Bureau Techniek genoeg sportieve collega's die dat wel zien zitten!"

Voetbaltoernooi Bureau Techniek

Kijk op de toekomst

Kely is erg tevreden over de huidige combinatie van sport en werk. Op dit moment geniet ze van haar betrokkenheid bij zowel Bureau Techniek als PEC Zwolle betrokken te zijn. Wat de toekomst brengt, durft ze nog niet te zeggen, maar één ding is zeker: Ze zal vastbesloten zijn om zowel succes als plezier na te streven in alles wat ze doet.

Heeft de carrière van Kely jou geïnspireerd om ook bij Bureau Techniek te komen werken? Bekijk dan hier onze vacatures en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van ons team!

Artikel delen: