Nieuws

Bureau Techniek en DKD Lasopleidingen gaan de samenwerking aan

BURE uitgelicht samenwerking DKD opleidingen kopie
Leestijd: 1 minuut

Heerenveen – Bureau Techniek en DKD Lasopleidingen werken al jaren samen en hebben besloten de samenwerking te bekrachtigen in een samenwerkingsovereenkomst. Met de nieuwe samenwerking wordt DKD Lasopleidingen partner in lasopleidingen van Bureau Techniek voor de komende drie jaar.

Bureau Techniek is specialist in het bemiddelen en opleiden van mensen naar duurzame, technische banen, waarbij de ontwikkeling van mensen centraal staat. “We zochten een partner in lasopleidingen voor onze vestiging in Heerenveen en hebben deze gevonden in DKD Lasopleidingen”, vertelt Erwin Ketel, Algemeen Directeur van Bureau Techniek. “We ervaren een match op het gebied van drijfveren en kernwaarden en zien uit naar de samenwerking. Door te investeren in de ontwikkeling van mensen willen we het gat tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt verkleinen. We helpen medewerkers zichzelf te ontwikkelen in de benodigde kennis en vaardigheden en voorzien opdrachtgevers van de juiste, gekwalificeerde mensen.”

Het vak overbrengen

DKD Lasopleidingen is gevestigd in Joure en gespecialiseerd in het geven van lasopleidingen. De laspraktijkdocenten hebben het vak in de praktijk geleerd en beheersen alle lasprocessen. Met een enthousiast team en de nodige knowhow is DKD Lasopleidingen uitstekend in staat om het vak over te brengen. Ing. Richard Dekker, eigenaar van DKD Lasopleidingen: "Opleiden is onze kerntaak. Dit doen we al jaren voor metaalverwerkende bedrijven en uitkeringsinstanties als het UWV en gemeenten. Naast het opleiden vinden we het belangrijk dat mensen uitstromen naar duurzame arbeid. Deels begeleiden we dat zelf middels ons bestaande netwerk en bemiddeling is niet onze kerntaak. In Bureau Techniek hebben we een partner gevonden die ons hier serieus in gaat ondersteunen. Wij gaan voor duurzame uitstroom, Bureau Techniek doet dat ook en stelt dus de mensen centraal.”

Kijk voor meer informatie op www.bureautechniek.nl of www.dkd-lasopleidingen.nl.

Ook partner worden van Bureau Techniek? Neem contact met ons op via info@bureautechniek.nl.

Artikel delen: