Inhoud BBL-opleiding tot Machine Operator

In de praktijk

Dit kun je na de BBL-opleiding Machine Operator

Opleidingsinformatie

Lotte Vlug

Junior accountmanager

Ervaring met Bureau Techniek

Gemiddeld 4,5

Opleiding delen

Mbo-2 diploma - Operator A

Goede begeleiding op de werkvloer

Opleiding bij een erkend leerbedrijf

Kosteloos studeren

Inhoud BBL-opleiding tot Machine Operator

Tijdens de BBL-opleiding volg je theorie- en praktijklessen. Op deze manier maak je kennis met de verschillende installaties en machines. Deze opleiding volg je bij Koninklijke van der Most in Heerde met maximaal 10 andere leerlingen voor een periode van 1,5 jaar.

In het opleidingstraject leer je de verschillende (druk)technieken en maak je kennis met verschillende machines en het gehele productieproces. Op de werkvloer word je waar nodig ondersteund door mentoren. In de opleiding zal je diverse vaardigheden (verder) ontwikkelen zoals het samenwerken met collega’s en het denken in oplossingen.

In de praktijk

Het bedrijf waar jij 4 dagen in de week komt te werken is een echt familiebedrijf. Momenteel heeft de organisatie ongeveer 200 werknemers die zich iedere dag inzetten voor een mooi resultaat. Ze voeren alle werkzaamheden uit omtrent grafische producten. Het is een zeer innovatief bedrijf, ze gaan mee in de snelle digitalisering en kennen de gehele markt van grafische producten.

Dit kun je na de BBL-opleiding Machine Operator

Na de BBL-opleiding beschik jij over alle nodige kennis om het vak machine operator goed uit te voeren. Daarnaast heb je al ervaring op de werkvloer. Je rond het traject af met een erkend MBO-2 diploma – Operator A.

Opleidingsinformatie

 • Toelatingseisen
  Voor de BBL-opleiding heb je geen vooropleiding nodig. Technisch inzicht is gewenst.
 • Cursusduur
  De BBL-opleiding is een traject van 1,5 jaar. Elke maandag krijg je theorielessen en de andere dagen werk je in een 3-ploegendienst bij Koninklijke van der Most. De 3 ploegen zijn van 06:00 - 14:00, 14:00 - 22:00 en 22:00 - 06:00 uur.
 • Cursus locatie
  De organisatie is gevestigd in Heerde en hier vinden ook de theorielessen plaats.
 • Kosten
  Alle opleidingskosten worden gefinancierd
 • Sollicitatieprocedure
  Tijdens de sollicitatieprocedure ga je in gesprek met de directie, een operator, Hoofd van de enveloppenfabriek en met HR. Hier kun je alle vragen stellen en geven ze je een goed beeld van de opleiding en de functie. Tot slot word je kennis getest middels een toets waarna je de studieovereenkomst en opleidingsovereenkomst kan ondertekenen.
Deze opleiding wordt gegeven in samenwerking met onze partner Koninklijke van der Most

Informatie aanvragen

Opleiding tot Machine Operator

Ervaringen met Bureau Techniek

Onze partners in opleidingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte