Metaal

Opleiding

Operator B

Onze opleiding operator B helpt uw medewerker bij het beter analyseren van productieprocessen, bij het zien van mogelijkheden voor het verbeteren van processen en bij het uitvoeren van meer complexe taken als allround operator.

52781604 xl bew

Zelfstandig leren

Individuele praktijkbegeleiding op de werkplek

Baangarantie

Betaalde opleiding

Opleidingsinhoud Operator A

Tijdens de opleiding Operator B leert de deelnemer om complexe productieprocessen te begrijpen en te beheersen. Hiervoor is niet alleen vakkennis nodig, maar ook vaardigheden zoals het kunnen analyseren, oplossen van problemen en samenwerken met anderen. De opleiding Operator B is een afwisselende opleiding die operators leert hoe ze hun vakkennis en competenties in kunnen zetten op de werkplek. De opleiding is op verschillende locaties en in verschillende opleidingsvormen te volgen.

Dit kun je na de opleiding Operator C

In de opleiding Operator B kunnen ook drie keuzedelen worden gekozen. Dit kunnen verdiepende modules zijn, maar ook specifieke branchemodules zoals levensmiddelentechnologie. De keuzedelen bevatten zowel theorie- als praktijkonderdelen.

De theorie bestaat uit ondersteunende vakken zoals wiskunde, natuurkunde, scheikunde, procestechniek, procesbeheersing, werktuigbouw, onderhoud en veiligheid, kwaliteit en milieu (vmk).

Cursusinformatie

  • Kosten
    Ga je via Bureau Techniek aan de slag bij een leerwerkplek dan financieren wij de opleiding.

Informatie aanvragen

(Gratis) opleiding op maat
700+ vacatures
Specialist in Midden- en Noord Nederland
Bureautechniek Roelof Jan Visscher profielfoto

Roelof Jan Visscher

Vestigingsmanager en opleidingsadviseur

Opleiding delen: