Wat houdt vacatures bouw bij Bureau Techniek in?

De bouw is een veelzijdige sector, die zich bezig houdt met het bouwen, onderhouden en ontwerpen van gebouwen, maar ook met infrastructuur. Bij Bureau Techniek hebben we een breed aanbod vacatures in de bouw beschikbaar. Er is in de bouw altijd vraag naar gemotiveerd personeel, helemaal nu het aantal bouwprojecten steeds meer toeneemt.

Welke vacatures in de bouw zijn er?

De bouw is natuurlijk een enorm brede sector, waarin allerlei beroepsgroepen een belangrijke rol spelen. Bij vacatures in de bouw kun je denken aan onder andere de volgende functies: planner, projectleider, voorman, calculator, tekenaar, uitvoerder, timmerman, betonboorder, metselaar, werkvoorbereider, engineer, opzichter etc. Als je graag wilt werken in de bouw, kun je dus denken aan een van deze functies. Wat opvalt binnen de bouwbranche is dat steeds meer vaklieden zich breed specialiseren. Er is toenemende vraag naar allround specialisten, die binnen een project verschillende werkzaamheden kunnen overzien.

Waar ben je werkzaam als werkt in de bouw? De locatie waarop jij je werkzaamheden uitvoert kan sterk verschillen. Bij werken in de bouw kun je denken aan nieuwbouwprojecten, maar ook aan verbouwingen, renovaties, etc. Werken in de bouw is vaak zwaar werk, maar wel werk dat erg veel voldoening geeft wanneer het uiteindelijke resultaat staat! De bouwsector is constant in ontwikkeling, duurzaamheid wordt steeds belangrijker en dit gaat gepaard met technologische ontwikkelingen.

Werken in de bouw wat voor jou?

Voor veel functies is een bepaald diploma, bijvoorbeeld bouwkunde, engineering, elektricien, etc. noodzakelijk. Maar ook zonder vooropleiding zijn er vaak mogelijkheden. Heb je nog geen ervaring in de bouw, maar ben jij van jezelf best wel handig en draai jij voor een pittige klus je hand niet om, dan is de bouw misschien wel echt wat voor jou! Mocht je interesse hebben in deze sector, neem dan zeker eens contact met op of neem eens een kijkje tussen onze bouw vacatures.

Misschien ben je al wel aan het werk in de bouw, maar ben je op zoek naar iets nieuws. Dan helpen wij je graag verder. Met een persoonlijke insteek en met jouw ambitie in ons achterhoofd gaan we op zoek naar een baan die echt bij jou past en waar jij je op je plek voelt. Bij Bureau Techniek hebben we zowel fulltime als parttime banen beschikbaar in de bouw, net wat jij wil.

Wat doet Bureau Techniek?

Bureau Techniek is de specialist in uitzenden in de technische sector. Door onze jarenlange ervaring en onzer specialistische houding, beschikken wij over een groot netwerk aan klanten om jou te helpen aan jouw ideale baan in de bouw! Wij bieden banen in de regio Noord- en Midden Nederland, maar ook daarbuiten. Ben jij op zoek naar een leuke vacature in de bouw of heb je vragen over een functie die je gezien hebt op onze website? Neem dan eens contact met ons op of een bij ons langs voor een kopje koffie, wij staan altijd voor je klaar. Wil jij op de hoogte worden gehouden van nieuwe vacatures bouw bij Bureau Techniek, schrijf je dan bij ons in.

Ook voor opdrachtgevers in de bouwsector is Bureau Techniek er! Heeft uw bedrijf bouwpersoneel nodig, neem dan eens contact op met de specialisten van Bureau Techniek. Wij koppelen graag de juiste kandidaat aan uw organisatie.