Bureau Techniek


Diensten

Bureau Techniek is specialist in het bemiddelen en opleiden van mensen naar duurzame, technische banen. Hoofdzakelijk binnen de volgende branches hebben we een grote diversiteit aan medewerkers geplaatst:

Machinebouw; Constructie; Installatietechniek; Scheeps- en jachtbouw; Groenvoorziening; Bouwnijverheid; Industrie & logistiek.

Detacheren, uitzenden, werving- en selectie, payrolling, testen, opleiden en advies behoren tot onze kernactiviteiten. Techniek is onze passie. Wij zijn Bureau Techniek. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Dienst

Uitzenden

Bureau Techniek bemiddelt de beste kandidaten naar de mooiste banen. Naast het vinden van de juiste kandidaat is de administratieve organisatie van Bureau Techniek een zekerheid m.b.t. het naleven van wet- en regelgeving.

Dienst

Werving en selectie

Is uitzenden geen optie maar wilt u zelf een kandidaat aannemen op contract? Dan is Werving & Selectie een prima alternatief.

Dienst

Opleiden

Bureau Techniek werkt nauw samen met erkende opleidingen. Denk hierbij aan een VCA opleidingen, lascertificaten, heftruck certificaat etc. Bekijk direct de mogelijkheden!

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.