Bureau Techniek


Uitzenden

Bureau Techniek bemiddelt de beste kandidaten naar de mooiste banen. Naast het vinden van de juiste kandidaat is de administratieve organisatie van Bureau Techniek een zekerheid m.b.t. het naleven van wet- en regelgeving. Denk hierbij aan het juist toepassen van een CAO of het tijdig uitbetalen van reserveringen en/of aangiftes bij de belastingdienst verzorgen. ABU normering, NEN – Normering en VCU certificering worden zowel intern als extern continu gecontroleerd. Voor vragen over ons kwaliteitssysteem of voor advies over het toepassen van een CAO, kunt u contact opnemen met onze CAO specialisten. Unieke job marketing en inspelen op de beweegmotieven van werkzoekenden zorgt ervoor dat we sneller en vaker contact hebben met de doelgroep.

Dienst

Werving en selectie

Is uitzenden geen optie maar wilt u zelf een kandidaat aannemen op contract? Dan is Werving & Selectie een prima alternatief.

Dienst

Opleiden

Bureau Techniek werkt nauw samen met erkende opleidingen. Denk hierbij aan een VCA opleidingen, lascertificaten, heftruck certificaat etc. Bekijk direct de mogelijkheden!

Delen

Vul hieronder jouw gegevens in en het e-mailadres van de persoon waarmee je deze pagina wilt delen.