Wat houdt vacatures techniek bij Bureau Techniek in?

Nederland kent veel vacatures in de techniek. In 2020 kwam uit onderzoek dat meer dan anderhalf miljoen mensen werkzaam zijn in een technisch beroep. De afgelopen jaren is het aantal mensen dat werkzaam is in de techniek toegenomen en organisaties zijn altijd op zoek naar technisch personeel. Geslacht speelt hierin eigenlijk geen rol, zowel mannen als vrouwen zijn werkzaam in de technische sector. Ben jij een pro met elektronica of sleutel je liever aan grotere machines: je vindt bij Bureau techniek vacatures in de hele technische branche.

Vacatures in de techniek

De technische sector is ontzettend breed. Er zijn binnen de sector techniek dan ook ontzettend veel subsectoren en dat maakt het een grote branche. In 2020 was maar liefst 19% van alle werknemers in het technische werkveld actief in de software- en applicatieontwikkeling. Daarnaast zijn 50% van alle mensen in de technische sector werkzaam in de energie, voedingsmiddelen, chemie, metaal, bouw of ICT. Bij Bureau Techniek hebben we technische vacatures in de breedste zin van het woord, denk bijvoorbeeld aan vacatures in de autotechniek, elektrotechniek, civiele techniek, etc.

Verder vind je bij ons technische vacatures bij zowel grote als kleine bedrijven in regio Midden- en Noord Nederland. Of je nou graag fulltime of juist liever parttime aan de slag wilt in de techniek of juist liever het werken en leren wilt combineren, ons aanbod technische vacatures is ontzettend breed. Daarnaast zoeken we altijd personeel van verschillende opleidingsniveaus en met verschillende opleidingsachtergronden. Je kunt dus alle kanten op, afhankelijk van jouw voorkeuren en talenten. Er zit vast iets tussen wat jou als technicus aanspreekt!

Waarom kiezen voor Bureau Techniek?

Bureau Techniek is al jarenlang gespecialiseerd in vacatures voor de technische sector. Wij bedienen de regio’s Midden- en Noord Nederland en doen dat met een team van zeer gemotiveerde specialisten. Bureau Techniek is gespecialiseerd in zowel detacheren, werving en selectie en opleiden. Wij bieden technische vacatures aan in Overijssel, Flevoland, Friesland, Groningen en daarbuiten. De vestigingen van Bureau Techniek zijn gelokaliseerd in Kampen en Heerenveen. Graag vrijblijvend in gesprek over een geschikte vacature in de techniek voor jou? Neem dan zeker eens contact op met onze specialisten of kom eens langs op een van onze locaties!

Ons specialisme in de technische sector maakt ons als bedrijf sterk in ons netwerk en dat zorgt ervoor dat we (aankomende) technici kunnen helpen aan een baan die precies bij hen past. Duurzaamheid staat daarin bij ons centraal en door middel van (blijvend) opleiden willen wij er bij Bureau Techniek voor zorgen dat onze professionals op de hoogte zijn van de juiste kennis in onze continu veranderende wereld en in de altijd ontwikkelende technische sector. Daarnaast vinden wij een goede match tussen werkgever en werknemer ontzettend belangrijk. We kijken met je mee naar jouw ambities en persoonlijke wensen en gaan zo op zoek naar een fijne werkplek voor jou!

Begin je nog maar net of ben jij een vakman met jarenlange ervaring? Bij Bureau Techniek hebben we vacatures voor iedereen geïnteresseerd in de technische sector. Bekijk onze technische vacatures, selecteer jouw vakgebied en opleidingsniveau en kijk eens rond! Een techniek vacature gevonden die je aanspreekt? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op. Dat kan heel gemakkelijk via e-mail, Whatsapp of telefonisch.

Opleiding vacature in de techniek

Nog geen technische opleiding achter de rug? Liever werken en leren tegelijkertijd? Kijk dan eens bij onze BBL-opleidingen. Of heb je voor jouw droombaan een bepaald diploma nodig? Er zijn altijd ondernemingen die van hun personeel verlangen dat ze een bepaalde opleiding gevolgd hebben. Bureau Techniek biedt diverse opleidingen aan om het technische vak te leren. Denk hierbij aan opleidingen als TIG lasser, veiligheidstrainingen of werken in het onderwijs.