Wat houdt vacatures logistiek bij Bureau Techniek in?

Lijkt werken in de logistiek jou leuk? In de logistieke sector ben je bezig met de goederenstroom van bedrijven, ontzettend belangrijk voor bijvoorbeeld een goede doorloop van fabriek tot klant. De logistiek is een enorm brede sector en ons aanbod aan vacatures in de logistiek is dan ook zeer groot en gevarieerd.

Werken in de logistiek?

Als je in de logistiek werkzaam bent houdt je je bezig met de supply chain, maar wat betekent dat nou echt? De supply chain, wordt in het Nederlands ook wel de goederenstroom genoemd. Deze begint al op het moment dat er bijvoorbeeld een bestelling geplaatst wordt bij een webshop en eindigt pas wanneer het pakketje bezorgd is. De logistiek is dus altijd in beweging, dag en nacht. Om dit hele traject in goede banen te leiden spelen logistieke medewerkers een belangrijke rol.

In de logistiek is het belangrijk dat je sterk bent in samenwerken. Verschillende processen lopen in de logistieke sector in elkaar over en goed overleg is daarin vaak erg belangrijk. In een bedrijf lopen vaak allerlei logistieke processen door elkaar: er worden goederen aangevoerd, er zijn vaak intern allerlei goederenstromen, de voorraden moeten in de gaten worden gehouden, producten moeten worden gedistribueerd en getransporteerd, etc. Dit gebeurt vaak dag in dag uit.

Vacatures logistiek

Bij het werken in de logistiek kan je denken aan de weg die een pakket aflegt naar de klant, maar ook in de voedsel industrie is logistiek erg belangrijk. Denk eens aan groenten, geoogst bij de boer en vervolgens in de schappen bij jouw lokale supermarkt. Dus welke vacatures logistiek zijn er eigenlijk? Nou denk bijvoorbeeld aan warehouse operator, orderpicker, (heftruck)chauffeur, magazijnmedewerker of koerier.

Of je nou op zoek bent naar een bijbaan, parttime functie of fulltime werk: bij Bureau Techniek vind je vacatures logistiek voor iedereen. Ook kun je in de logistieke sector terecht met verschillende opleidingsniveaus, afhankelijk van het soort functie waar je naar opzoek bent. Ook zonder diploma zijn er vaak uitdagende functies in de logistiek beschikbaar en intern doorgroeien tot een nieuwe functie is vaak mogelijk. Dit maakt de logistiek een sector voor iedereen.

Ben jij een alleskunner, zit je niet graag stil en ben je een echte doorpakker? Dan is werken in de logistiek wat voor jou. Bekijk onze vacatures logistiek eens om te kijken wat jou aanspreekt. Interesse in een vacature? Solliciteer direct of neem eens contact met ons op. Dat kan door ons te appen, bellen of mailen.

Waarom bij Bureau Techniek?

Bureau Techniek helpt jou graag een leuke baan in de technische sector! We zijn specialist in het bemiddelen tussen technische professionals en opdrachtgevers en met ons grote netwerk in de techniek gaan we graag op zoek naar een baan voor jou. Nog belangrijker vinden wij plezier in je werk en stap 1 is daarbij het vinden van een goede match tussen jou en de opdrachtgever. Als jij een baan hebt die echt bij je past, met fijne collega’s en een klik met jouw werkgever, gaat dat zeker lukken!

Wij zijn gevestigd in Kampen en Heerenveen en onze opdrachtgevers zijn veelal werkgevers uit Midden- en Noord Nederland. Dus ben jij op zoek naar een leuke baan als logistiek medewerker in deze regio. Bureau Techniek heeft misschien wel de logistieke vacature voor jou!