Wat houdt vacatures industrie bij Bureau Techniek in?

De industrie is een grote bedrijfstak in Nederland, bijna alle producten die wij in het dagelijks leven gebruiken worden namelijk gemaakt in de industrie. Veel mensen in Nederland zijn dan ook werkzaam in deze grote branche. Binnen de industriële sector wordt onderscheidt gemaakt tussen lichte industrie, als voedselverwerking en elektrische apparatuur en zware industrie, als olieraffinage. De werkzaamheden in de industrie zijn dan ook ontzettend breed en de sector biedt banen voor zowel fulltimers als parttimers.

Verder trekt de industriële sector mensen van verschillende opleidingsniveaus. Zowel ongeschoold, MBO-, HBO- en universitair personeel is werkzaam in de industrie. Hierdoor zijn er in de industrie ook enorm veel verschillende functies te onderscheiden. Denk aan het werk als productieleider, productiemedewerker, logistiek medewerker, medewerker kwaliteitscontrole, monteur, enz. De industriële sector biedt dus voor ieder wat wils. Lijkt het jouw leuk om in deze sector aan de slag te gaan, kijk dan eens naar onze vacatures industrie!

Wat houdt werken in de industrie in?

De industrie is een brede sector waarin veel banen te verkrijgen zijn. De Nederlandse industrie is voor maar liefst 12% verantwoordelijk voor het BBP. Daarmee heeft de industrie een behoorlijke impact op de economie. Onlangs werd bekend dat de industriële sector momenteel een snelle groei doorstaat, wat betekent dat er een groot personeelstekort is. Het belang van werknemers is erg groot in deze sector en dit maakt dan ook dat wij bij Bureau Techniek een groot aantal vacatures in de industrie hebben openstaan.

Maar wat houdt werken in deze industrie in? Als werknemer in de Nederlandse industrie ben je veelal verantwoordelijk voor het produceren van (elektrische) producten of het verwerken van voedsel. Je bent bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de machines in een productiehal of je zorgt ervoor dat de producten op de lijnen worden gesorteerd of ingepakt. In veel gevallen betekent werken in de industrie dat je in een fabriek werkt, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Binnen Bureau Techniek zie je regelmatig vacatures voorbij komen als storingsmonteur, procesoperator of productiemedewerker.

Welke vacature in de industrie bij jou past is natuurlijk helemaal afhankelijk van waar je wilt werken en wat voor werkzaamheden je graag uitvoert. Lijkt het jou leuk om te werken met etenswaren of verse producten? Kijk dan eens naar een baan in de voedsel- of visindustrie. Of lijkt het jou juist leuk om functie met veel verantwoording aan te pakken? Kijk dan eens naar een functie als voorman, productieleider of teamleider technische dienst. Ons complete aanbod vacatures in de industrie check je op onze website. Weet je niet helemaal wat er bij jou past? Wij helpen je graag verder.

Waarom kiezen voor Bureau Techniek?

De specialisten van Bureau Techniek zijn opgeleid om personeel snel aan de ideale baan te helpen. Ons team bestaat uit gemotiveerde werknemers die zich maximaal inzetten om personeel te koppelen aan de juiste organisatie. Ons grote netwerk helpt ons om snel te kunnen schakelen tussen verschillende bedrijven, zodat het personeel op de juiste plek terecht komt. Bureau Techniek is al jarenlang de specialist in de technische sector voor Midden- en Noord Nederland. Je vindt Bureau Techniek in Kampen en Heerenveen, maar online- of telefonisch staan wij ook altijd voor jou klaar!

Wil jij je als kandidaat inschrijven bij Bureau Techniek en op de hoogte worden gehouden van de vacatures industrie? Dan kan dit via deze link. Bureau Techniek is er ook voor werkgevers. Ben je op zoek naar personeel in de techniek of industrie? Dan is Bureau Techniek de ideale partner. Onze specialiteit is het koppelen van de juiste kandidaat aan organisaties. Zodat er van beide kanten een goede klik is.