De tijd waarin we leven is spannend en onzeker. Bepaalde regels blijven gelden waar we ons aan moeten houden.

Voor de meest recente maatregelen verwijzen wij je naar de website van het RIVM. Belangrijkste aandachtspunten zijn en blijven:

  • houd 1,5 meter afstand van elkaar;
  • bij klachten: maak direct een afspraak, laat je testen en blijf thuis tot de uitslag bekend is;
  • was vaak je handen met water en zeep of desinfecteer je handen;
  • schud geen handen.

Vacatures tijdens corona

Een nieuwe baan onmogelijk vanwege het coronavirus? Zeker niet! Wij helpen je graag verder naar de nieuwe baan, die perfect bij jou past. Ook in deze tijd zijn veel opdrachtgevers op zoek naar de juiste medewerker. Dus wil jij niet stilstaan en ben je op zoek naar die nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel onze vacatures in jouw regio!

Solliciteren tijdens corona

De sollicitatieprocedure kan afwijken van wat je normaal van ons gewend bent. Na jouw sollicitatie nemen we sowieso contact met je op om de procedure door te spreken. We bespreken dan in ieder geval of we de intake telefonisch, via een video-gesprek of bij ons op de vestiging laten plaatsvinden. Wij hebben voor onze vestigingen een protocol opgesteld, zodat we de benodigde maatregelen in acht kunnen nemen. Dit doen we voor jouw en onze veiligheid.

Vragen tijdens corona

Ben je op dit moment (voor ons) aan het werk en heb je vragen, vanwege het coronavirus? Neem dan contact op met jouw contactpersoon van onze vestiging. Ben je nog niet voor ons aan het werk, maar heb je wel vragen, benader ons dan ook gerust via 038-3030319.

Ook in deze tijd staan wij voor jou klaar en helpen wij jou graag verder met werk! Bekijk hier al onze vacatures of neem contact met ons op.