Nieuws

Samenwerkingsovereenkomst met installatiebedrijf KWP

8
Leestijd: 2 minuten

Kraggenburg – KWP Installaties en Bureau Techniek hebben het vertrouwen naar elkaar uitgesproken middels een samenwerkingsovereenkomst om de huidige samenwerking voort te zetten. KWP installeert warmtepompen, ventilatiesystemen, meterkasten en boilers in nieuwbouwwoningen, zowel voor de hoogbouw als grondgebonden.

Met het samenwerkingsverband draagt Bureau Techniek zorg voor de detachering van technische professionals. Huub van der Kamp, eigenaar van KWP Installaties: “Wij zijn deze samenwerking met Bureau Techniek aangegaan vanwege hun goede voorselectie. Wanneer ik vraag om een bepaald profiel, kan ik erop vertrouwen dat ze de passende professionals sturen.”

Bij KWP is het voornamelijk belangrijk dat je gemotiveerd en enthousiast bent, zij geven de tijd en ruimte aan de nieuwe medewerkers om het vak eigen te maken. Ervaring is hier zeker geen vereiste, ze willen medewerkers graag het installatie vak leren. Accountmanager Marjolein Korenromp over KWP: “Het is een mooi bedrijf, ze geven iedereen een kans zolang je maar gemotiveerd bent. Wanneer je deze motivatie laat zien binnen je functie zullen ze je zeker de kans geven om door te groeien.”

Artikel delen: