Over Bureau Techniek

Bureau Techniek opent vestiging in Nijverdal

Foto Bureau Techniek Nijverdal
Leestijd: 2 min.

Onlangs hebben wij een nieuwe vestiging geopend aan de Alessandro Voltastraat in Nijverdal. Met de opening van deze vestiging hebben wij het regionale netwerk, naast de vestigingen in Kampen, Heerenveen en Harderwijk, uitgebreid naar het oosten van Nederland. Hiermee willen wij een technisch uitzendbureau naar Nijverdal brengen. Met dit uitzendbureau in Nijverdal kunnen wij lokaal mensen helpen aan een baan in de technische branche. Onder leiding van Marjolein Korenromp wordt er door het team dagelijks contact gelegd met technische professionals en bedrijven binnen de technische sector.

Bureau Techniek is specialist in het bemiddelen en opleiden van mensen naar duurzame, technische banen. ‘’Het grote en diverse aanbod aan werkgevers zorgt ervoor dat we voor kandidaten snel een geschikte werkplek kunnen vinden. Ons netwerk bestaat uit bedrijven die personeel nodig hebben voor technische functies. Dat kan uiteenlopen van bijvoorbeeld elektromonteurs tot werktuigbouwkundigen’’, zegt Marjolein. Vanuit de locaties in Kampen, Heerenveen, Harderwijk en sinds kort ook dus met uitzendbureau Nijverdal, zoekt Bureau Techniek naar geschikt personeel dat een baan zoekt of een opleiding wil volgen. Daarmee bedienen we een groot gedeelte van Nederland dat opzoek is naar een baan in de techniek.

‘’Met het openen van de nieuwe vestiging in Nijverdal hebben we ons regionale netwerk uitgebreid naar de regio Salland/Twente. De opening van de vestiging ligt in lijn met onze visie om specialist te zijn in Midden- en Noord Nederland in het bemiddelen en opleiden van mensen in techniek, waarbij duurzaamheid centraal staat’’, vertelt Marjolein. Er is gekozen voor de locatie Nijverdal, omdat dit onderdeel is van de stedendriehoek Nijverdal, Rijssen en Almelo. ‘’Een erg technisch georiënteerde regio, waarin wij vanuit onze ervaring een toegevoegde waarde zien voor de arbeidsmarkt. Vanuit Nijverdal kunnen wij tevens in de tussengelegen gebieden van de vestigingen goed met elkaar samenwerken en bemiddelen naar mooie technische banen’’, legt Marjolein uit.

Marjolein Korenromp was al meerdere jaren werkzaam als consultant op de vestiging in Kampen en had de wens om een vestiging van Bureau Techniek te starten in de buurt van haar woonplaats. ‘’Doordat Bureau Techniek de doelstelling heeft om de ontwikkeling van collega’s te stimuleren, zijn wij de markt gaan verkennen en zagen we Nijverdal als een mooie kans, dit is de reden om een uitzendbureau te starten in Nijverdal’’, vertelt Marjolein.

Je kunt in de vestiging in Nijverdal langskomen als je op zoek bent naar een technische vacature in Nijverdal en omgeving. Bel gerust naar de vestiging tel. 0548-227023 of neem contact op via de website.

Artikel delen: